'Dolça poesia' aplega poetes catalans com a preludi del Festival de Poesia


Temes relacionats

Cugat.cat et descobreix el poeta Francesc Garriga Barata (17/oct/12)

Marc Romera: 'Francesc Garriga és un dels poetes catalans més importants' (17/oct/12)

El 12è Festival de Poesia creix gràcies a la implicació de la ciutat (10/oct/12)


  • Comparteix:

La trobada de poesia ha fusionat versos i música

La trobada de poesia ha fusionat versos i música

Els poetes que s'han reunit aquest dijous al Terra Dolça en la trobada 'Dolça poesia: versos de la terra' han afirmat que, tot i que la poesia es troba en un bon estat de salut, no es pot badar i cal seguir promovent-la per trobar nous públics. Laura Dalmau, Marc Freixas i Josep Ramon Gregori, amb la coordinació de Daniel Ruiz Trillo i la guitarra de Jordi Montañez, han estat els encarregats d'omplir del ritme de les poesies aquesta activitat, preludi del Festival de Poesia que tindrà lloc la setmana vinent a la ciutat.

El recital 'Dolça poesia: versos de la terra' ha omplert de poesia i música catalanes l'espai Terra Dolça. Poetes joves, com ha afirmat el coordinador de l'activitat Daniel Ruiz Trillo, s'han donat cita per seguir el camí encetat per les figures de més experiència que ompliran els carrers de la ciutat la setmana vinent amb el Festival de Poesia. Ruiz Trillo també ha destacat que la poesia es troba en un bon estat de salut i que pot ser la resposta en aquests moments de crisi.

Daniel Ruiz Trillo

L'estat de salut de la poesia és molt bona. Hi ha centenars de poetes per metre quadrat. Avui en dia que la gent està en crisi, la poesia és la resposta que ens pot fer sentir millor.


Alguns dels poetes participants com Marc Freixas i Laura Dalmau han assegurat que tot i que estan bé les iniciatives que es duen a terme per difondre la poesia, no cal badar i seguir promovent-la.

Marc Freixas / Laura Dalmau

Hi ha nivells en què es pensa que és avorrida i això cal canviar-lo. / S'han d'incentivar més iniciatives perquè la gent prengui consciència de que la poesia és llegida.


Aquesta activitat s'emmarca en els actes previs a la inauguració del Festival de Poesia de Sant Cugat, que s'inaugurarà dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.