Localitzat el vehicle que va atropellar la família que anava al Gerbet d'Orlhac

La Policia Local ha posat en marxa les diligències per denunciar els fets


  • Comparteix:

Aquest és el pas de vianants on es va produir l'atropellament d'una família que es dirigia a l'escola Gerbert d'Orlhac / Foto: Cugat Mèdia

Aquest és el pas de vianants on es va produir l'atropellament d'una família que es dirigia a l'escola Gerbert d'Orlhac / Foto: Cugat Mèdia

La Policia Local ha localitzat la persona que, presumptament, ha atropellat aquest dijous una família que es dirigia cap a l'escola Gerbert d'Orlhac, i després ha fugit. Segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament en un comunicat, 'la localització ha estat possible gràcies a les càmeres de control i gestió del trànsit' que hi ha a la ciutat. El cos de seguretat municipal ja ha posat en marxa les diligències per denunciar els fets i ho ha comunicat a la persona conductora del vehicle presumptament implicada.

Els fets es van produir aquest dijous poc abans de les 9 h, a l'hora de l'entrada a l'escola, en el pas de vianants del carrer Josep Carner, a l'alçada del número 27. Un mare amb els seus dos fills estava creuant el carrer quan el vehicle va topar amb ells. La filla va sortir il·lesa i va poder anar a l'escola, però el fill i la mare van haver de ser traslladats a l'Hospital Mútua Terrassa en estat menys greu.

Des de l'associació de famílies de l'escola (AFI) han advertit a Cugat Mèdia que aquest pas de vianants del carrer Josep Carner és perillós "ja que per un costat els cotxes pugen i per l'altra baixen i poden girar cap als dos costats, i acostumen a anar bastant ràpid", afirma la seva presidenta, Esther Nieto. De fet, aquest pas de vianants forma part del camí escolar per arribar fins al Gerbert, i les famílies es queixen que en tota la zona no hi ha ressalts o coixins berlinesos per obligar els cotxes a reduir la velocitat, "com tenen altres escoles menys la nostra".

Des de l'Ajuntament han lamentat els fets i refermen "el compromís de seguir treballant per garantir un entorn segur als centres educatius". Des del consistori revisaran "a nivell tècnic" la localització on es va produir l'accident "per tal de donar les màximes garanties de seguretat als vianants".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.