El barri Monestir Sant Francesc s'omple de música, cultura i entitats

'Fem Barri, una proposta que arriba a la 9a edició amb la ciutadania com a gran protagonista


  • Comparteix:

La novena edició del 'Fem Barri', festa musical, cultural i per a totes les edats, ha arribat a la cita anual aquest dissabte al matí als Jardins de Sant Francesc. Més d'una vintena d'entitats de caire popular, solidari i social ha participat en aquesta festa a través de paradetes informatives, i algunes també han fet participar la ciutadania de les seves activitats. Un escenari improvisat ha servit perquè anessin actuant el Cant Coral infantil de l'Escola Coral de l'Aula de So, danses tradicionals catalanes del Grup Mediterrània o una mostra de dansa d'arrel de l'Esbart Sant Cugat entre d'altres. L'alcalde, Josep Maria Vallès, i les regidores Núria Escamilla i Núria Fernàndez, també han participat en la jornada.

'Fem un barri millor', 'El meu barri és divers, potent i enriquidor' o 'Visc a un barri divers i inclusiu' són alguns dels lemes que s'ha exhibit a la jornada 'Fem Barri' organitzada per la Xarxa Monestir- Sant Francesc. Una proposta engrescadora per a tots els públics i per a tots els gustos. Els més petits han gaudit de fer dibuixos, un pinta-cares, diferents jocs motrius i escacs.

La cultura i la llengua també han estat presents amb 'Fes anar la llengua!' a càrrec del Servei Local de Català de Sant Cugat i les parelles lingüístiques o les puntes de coixí que han exhibit art i talent dels més grans. Les entitats també s'han mostrat a la ciutadania i també hi ha hagut activitats com la sono teràpia que ha captivat els sentits dels participants.

La música també ha fet acte de presència amb el Cant Coral infantil de l'Escola Coral de l'Aula de So, danses tradicionals catalanes del Grup Mediterrània o una mostra de dansa d'arrel de l'Esbart Sant Cugat. Una festa que també s'ha endolcit amb coca i xocolata per tancar un 'Fem Barri' molt participatiu i amb gran resposta de la ciutadania. Mireia Gallego, de la Xarxa Monestir Sant Francesc, destaca la participació de la ciutadania i de les entitats.


Mireia Gallego

És un èxit del barri, de les entitats i de la ciutadania. Estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.